Chauffeurs

Bent u als bedrijfsverantwoordelijke op zoek naar een ervaren chauffeur voor de uitvoering van uw opdrachten met één van uw voertuigen? Wij beschikken over een volledig team van ervaren chauffeurs die uw opdrachten van begin tot einde uitvoeren.

 

Zelfstandig en teamgericht in één

Onze chauffeurs zijn één voor één getraind om zowel op zichzelf en zelfstandig te werken als in teamverband in samenwerking met uw werknemers. Zo kan u hen inschakelen voor om het even welke klus, waarbij u verzekerd bent van een goed en vlot verloop. Ze voeren onder andere de volgende taken uit:

  • Vrachtwagens ontladen van en opladen met containers
  • Containers stacken op de gewenste plaats
  • Containers lokaliseren in de stack
  • Afgewerkte containers opruimen
  • Wasplaats en atelier bedienen en in goede banen leiden

 

ECH-attest als garantie

Met één of meerdere van onze chauffeurs in uw team bent u garant van een professionele surplus voor al uw opdrachten. Ze zijn immers allemaal in het bezit van een geldig ECH-attest, waardoor u ze alles met een gerust hart kan toevertrouwen. Ze betekenen een snelle, maar kwaliteitsgerichte meerwaarde voor uw bedrijf en zorgen ongetwijfeld voor een vlekkeloze uitvoering.

 

Meer weten over onze chauffeurs?

Wilt u een betrouwbare en veelzijdige chauffeur ter versterking van uw ploeg? Aarzel dan niet langer en contacteer ons snel voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw bedrijf. We trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!

 

Contacteer ons