Checkers

U wilt uw containers vanzelfsprekend uitsluitend in goede staat aan uw klanten afleveren. Uw imago hoog houden is immers van groot belang en dat enkel en alleen met schadeloze containers. Onze mensen kijken deze volledig na, zodat eventuele herstellingen kunnen worden uitgevoerd.

 

Schadeloze containers, tevreden klanten

Niet alleen de inhoud van uw containers moet intact worden afgeleverd bij uw klanten, maar ook uw containers zelf. Containers in slechte staat maken geen al te beste indruk op uw cliënteel en een inbreuk op uw imago wilt u te allen tijde vermijden.

Hoe? Door gebruik te maken van onze checkers. Zij kijken uw geladen vrachtwagens na op eventuele schade aan de containers, zodat deze meteen kunnen worden hersteld vooraleer ze koers zetten richting hun eindbestemming. Op deze manier bent u verzekerd van schadeloze containers enerzijds en tevreden klanten anderzijds!

 

Veelzijdig inzetbare checkers

Onze checkers zijn perfect om om het even welke containers aan een grondige controle te onderwerpen. Ze werden immers zorgvuldig geselecteerd, waarbij werd gelet op de volgende karakteristieken:

  • Vlotheid en flexibiliteit in de opvolging van werkinstructies
  • Geschikt voor zowel zelfstandig werk als werk in teamverband
  • Resultaatgericht in werking

Bovendien zijn ze ook bereid om zowel vroege als late shiften te vervullen, ideaal ter vervollediging van uw team.

 

Checkers nodig voor uw containers?

Geen probleem. Wij hebben diverse checkers in ons team, die met het grootste plezier uw containers aan een diepgaand onderzoek onderwerpen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn we steeds bereikbaar via ons telefoonnummer of e-mailadres.  Tot snel voor een spoedige check-up!

 

Contacteer ons