Industriële schoonmaak

Ons bedrijf zorgt voor de schoonmaakwerken binnenin uw bedrijf. Met ons naast uw zijde en aan het roer van deze werken, bent u verzekerd van een continue propere omgeving. Op regelmatige basis of eenmalig, onze mensen schakelen al het nodige in om elke taak te vervullen.

 

Industriële schoonmaak op tal van locaties

Onze schoonmakers zijn gespecialiseerd in de industriële schoonmaak van tal van ruimtes en gebouwen – zowel erbinnen, erbuiten als in de omgeving ervan – waaronder:

  • Kantoorruimtes
  • Sanitaire gelegenheden
  • Fabrieken en industrieterreinen
  • Schooldomeinen
  • Bedrijvenparken
  • Open ruimtes (zalen)

U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken, ook niet op het gebied van logistiek. Ons team staat volledig zelf in voor het nodige materiaal om al uw schoonmaakopdrachten tot een goed einde te brengen. Van het ontstoffen en de reiniging van gevels en raampartijen tot de schoonmaak van uw garage of parking: we gaan altijd kwaliteitsvol, veilig en snel te werk!

 

Meer dan alleen maar industriële schoonmaak

Bovendien staat ons bedrijf niet alleen synoniem voor een efficiënte service, we staan ook bekend voor onze klantvriendelijke werking. Zo zoeken we steeds naar de allerbeste oplossing met productie optimalisatie als doel,  zijn we steeds uit op het onderhouden van uw bedrijfsimago en dragen we ons steentje bij tot de zoektocht naar besparingen en verbeteringen op lange termijn.

Tot slot kan u ook op ons rekenen voor een discrete dienstverlening met respect uw behoeften en wensen. Kortom: voor elk reinigingsprobleem zijn wij de perfecte oplossing!

 

Industriële schoonmaak in uw bedrijf?

Groot gelijk hebt u! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zowel binnen als buiten straalt naar uw werknemers en klanten toe. Meer informatie omtrent wat we precies voor u kunnen betekenen? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende toelichting. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn!

 

Contacteer ons