Cleaning

Door een ondoorbroken gebruik van uw containers krijgen deze regelmatig te maken met hardnekkige vuilresten en/of onaangename geuren. Deze kunnen schadelijk zijn, waardoor een grondige schoonmaak af en toe een absolute aanrader is. Bij ons kan u terecht voor professionele cleaning diensten die al uw containers tot in de kleinste hoeken weer proper maken.

 

Cleaning volgens de vooropgestelde voorschriften

Containers schoonmaken is een tijdrovende en vooral energievergende klus. Deze overlaten aan echte cleaners bespaart u enorm veel tijd en ergernissen en dat is precies de reden waarom u bij ons terecht kan voor de reiniging van om het even welk type container.

Ons team heeft reeds een ruime ervaring, waarbij een 100% klanttevredenheid en klantvriendelijkheid steeds prioriteit nummer één zijn. Dit tezamen met een cleaning aan de hand van de vooropgestelde voorschriften maakt dat u te allen tijde gerust kan zijn van een uitvoerige en adequate schoonmaak.

 

Milieubewuste en efficiënte cleaning

Onze schoonmakers reinigen uw containers van boven tot onder met milieuvriendelijke producten en materialen. Zo maken ze gebruik van een biologisch afbreekbaar wasmiddel enerzijds en schoon water anderzijds, zodat uw containers in een mum van tijd blinken als nooit tevoren.

Bovendien worden alle gebruikte middelen door onze wagens onmiddellijk afgevoerd, zodat we u een cleaning oplossing bieden met een minimum aan belasting voor zowel uzelf als voor uw omgeving. Het resultaat? Fris ruikende en schoon ogende containers dag in dag uit!

 

Interesse in onze cleaning services?

Wilt u uw containers ook in een constante staat van netheid houden? Overweeg dan een regelmatige schoonmaakbeurt door onze vakkundige cleaners. Zij voeren zowel normal cleanings als special cleanings uit en zorgen voor een perfecte condities van uw containers! Meer te weten komen over wat we precies voor u kunnen betekenen kan door ons te bellen of e-mailen. Onze medewerkers helpen u spoedig verder!

 

Contacteer ons