Monteurs

De reparatie en het algemene onderhoud van uw containers vergen een grondige kennis en expertise binnenin de transportsector. Bent u op zoek naar een ervaren en gedreven container monteur? Dan zit u bij ons goed voor de meest deskundige container monteurs voor uw containers.

Zowel dringend als preventief onderhoud

Containers hebben ten gevolge van hun continue transport op regelmatige basis te lijden onder schade. Deze ongemakken dienen steeds zo spoedig mogelijk te worden verholpen, zodat ze opnieuw optimaal kunnen worden gebruikt voor goederentransport. Wilt u uw containers ook van een lange levensduur voorzien en uzelf garanderen van een zo efficiënt mogelijke werking?

Schakel dan de hulp in van één van onze container monteurs. Ze zijn één voor één ervaren in zowel grote als kleine schades aan containers en eveneens in dringende als preventieve interventies.

 

Een veelzijdig takenpakket

Welke werken ook moeten uitgevoerd worden, ze worden steeds volgens de meest strenge voorschriften verwezenlijkt. De absolute vereisten? Precisie, oog voor detail en accuratesse. Dankzij deze mix van troeven, kan u onze monteurs inschakelen voor onder andere:

  • De uitvoering van las- en snijwerkzaamheden
  • De realisatie van periodieke keuringen
  • De uitvoering van slijp- en brandwerkzaamheden
  • De executie van preventieve controles

 

Uw container in perfecte staat herstellen?

Dat doet u met onze container monteurs! Wenst u meer te weten te komen over onze werking of over onze tarieven? Contacteer ons dan gerust voor verdere toelichting omtrent de mogelijkheden voor uw bedrijf. We proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!

 

Contacteer ons